KPN heeft de interactieve tv-dienst Begin Gemist verder uitgebreid. Hierdoor zijn van 38 zenders programma’s die reeds begonnen met één knopdruk vanaf het begin te bekijken.
KPN heeft de drie tv-kanalen van betaalzender HBO aan het zenderaanbod van Begin Gemist toegevoegd. KPN-klanten krijgen deze interactieve tv-dienst gratis bij het digitale tv-product via DSL en glasvezel aangeboden. Om van Begin Gemist van HBO gebruik te maken, is natuurlijk wel een abonnement op de betaalzender noodzakelijk. KPN introduceerde als eerste aanbieder in Nederland Begin Gemist in oktober 2013. In iets meer dan een jaar tijd is de interactieve tv-dienst bij 38 zenders beschikbaar.

Begin Gemist twee miljoen keer per maand gebruiktKPN-klanten gebruiken Begin Gemist gemiddeld ruim één keer per maand. De meer dan anderhalf miljoen abonnees die KPN Interactieve TV afnemen, zorgen ervoor dat Begin Gemist maandelijks rond de twee miljoen keer wordt gebruikt. Begin Gemist is één van de cloud gebaseerde onderdelen die KPN als extra dienst bij tv-abonnementen via DSL- en glasvezel aanbiedt.