De op donderdag 29 januari afgelaste aflevering van het AVROTROS-programma Wie is de mol? wordt een dag later op vrijdagavond om 20.30 uur op NPO 1 alsnog uitgezonden.
De vijfde aflevering van Wie is de mol? kon gisterenavond niet doorgaan vanwege een incident op het Mediapark in Hilversum. Een gewapende man drong het NOS-gebouw binnen. Als gevolg hiervan werd het pand ontruimd. Omdat in het NOS-gebouw ook de uitzendstraat en eindregie van de landelijke publieke zenders is gevestigd, had dit ook gevolgen voor de uitzendingen van NPO 1, NPO 2 en NPO 3. In minder dan een half uur was de eindregie naar een noodlocatie omgezet en konden de uitzendingen weer hervat worden. Ondanks de snelle verplaatsing van de eindregie kon Wie is de mol? niet worden uitgezonden.

Noord Zuid vervalt op NPO 1AVROTROS zendt vanavond om 20.30 uur de vijfde aflevering van Wie is de Mol? uit op NPO 1. Aansluitend is de live nabeschouwing MolTalk te zien op www.avrotros.nl/wieisdemol In de vijfde aflevering keren de kandidaten en de Mol terug naar Nederland. Door hier iets af te leveren kan er veel geld verdiend worden voor de pot. En ondanks dat de waarheid geld oplevert, blijft de leugen een aantrekkelijke optie. Het spelprogramma van AVROTROS trekt wekelijks rond de 2,5 miljoen kijkers. Door de wijziging in de programmering van NPO 1 vervalt de serie Noord Zuid. Deze wordt later uitgezonden.