Er komt na het einde van het zesde seizoen een einde aan de Britse successerie Downton Abbey. Dat stelt het roddelblad Daily Mirror op basis van bronnen rond de tv-serie.
Acteurs stellen zich volgens de tabloid al beschikbaar voor nieuwe rollen. De eerste gesprekken zouden al gevoerd zijn. Producent Gareth Naeme van Downton Abbey stelt dat het nieuws van de Daily Mirror speculatie is. Volgende maand beginnen de opnames voor de afleveringen van seizoen zes van de succesvolle Britse tv-serie. Daarna wordt van jaar tot jaar bekeken of er een nieuwe seizoen gemaakt wordt. Het besluit voor een zevende seizoen is op dit moment nog niet gemaakt.

Downton Abbey-bedenker begint nieuw projectDe geruchten worden vooral gevoed omdat Downton Abbey-bedenker Julian Fellows later dit jaar met het nieuwe project The Gilded Age begint. Deze serie wordt in opdracht van NBC Universal in Amerika gemaakt. Eerder dit jaar liet Fellows al voorzichtig weten dat het komende zesde seizoen van Downton Abbey wellicht het laatste kan zijn. Downton Abbey wordt in opdracht van de Britse commerciŽle omroep ITV gemaakt en is in Nederland bij publieke omroep KRO-NCRV uitgezonden.