In gebieden waar de koppeling met het UPC-netwerk heeft plaatsgevonden, biedt Ziggo minder informatie via de elektronische programmagids (EPG).
Op het eigen klantenforum meldt het kabelbedrijf dat in plaats van vier dagen nu drieŽnhalve dag vooruit in de EPG van decoders en televisietoestellen wordt getoond. Ook de hoeveelheid data is teruggebracht. Hierdoor is er minder achtergrondinformatie per programma beschikbaar. Ziggo stelt dat de aanpassing nodig was om de kabelnetten van Ziggo en UPC technisch te kunnen samenvoegen.

Harmonisatie Ziggo en UPC eind maart voltooidDe koppeling van de netwerken van de kabelbedrijven Ė ook wel harmonisatie genoemd Ė is nodig om in de toekomst gelijke diensten in de huidige verzorgingsgebieden van Ziggo en UPC aan te kunnen bieden. Liberty Global laat de beide kabelbedrijven onder de naam Ziggo verder gaan. De naam UPC verdwijnt in april na meer dan twintig jaar uit het Nederlandse medialandschap. Hoewel UPC dan onder de naam Ziggo verder gaat, worden er niet direct gelijke diensten en producten aangeboden. Zo blijven er nog enige tijd verschillen in abonnementsvormen, zenderaanbod en technische aspecten waaronder gebruik van de CI+ modules.