UPC is begonnen met het informeren van klanten over de aanstaande wijzigingen die op 1 april worden doorgevoerd. In de loop van april verdwijnt de naam UPC en wordt in Ziggo gewijzigd.
UPC begon vorige week met het versturen van de eerste e-mailberichten aan klanten. Het kabelbedrijf brengt de klanten gefaseerd op de hoogte van de aanstaande wijzigingen. Naast een nieuw zenderaanbod en zenderindeling in de voorkeuzelijst past UPC ook de prijzen van abonnementen enigszins aan. In veel gevallen blijven de abonnementsprijzen van Alles-in-1-pakketten gelijk. Het gebruik van een CI+ module wordt zelfs goedkoper. De prijs wordt met gehalveerd tot twee euro per maand.

Persoonlijke pagina voor UPC-klantenVia een persoonlijke pagina worden UPC-klanten naast zenderwijzigingen en de zendervolgorde in de zenderlijst ook geīnformeerd over wijzigingen in extra zenderpakketten zoals KidsZone, HBO en Film1. UOC-klanten kunnen naar aanleiding van de wijzigingen het abonnement voor 1 april kosteloos opzeggen.