De tv-zender Fox Sports verlaagt het tarief voor het bekijken van losse wedstrijden, het zogenaamde ‘Pay per View’, met 33%. Om zoveel mogelijk fans de mogelijkheid te bieden om live mee te kijken van de ontknoping in de Eredivisie is het met ingang van 2 maart mogelijk om voor € 7,95 een losse wedstrijd te bestellen via Ziggo, UPC, en foxsports.nl.


FOX Sports verlaagt tarief voor het bekijken van losse wedstrijden FOX Sports: “De reden voor deze aanpassing is tweeledig: op deze manier brengen we de tariefstelling meer in lijn met wat gebruikelijk is in andere branches. Tegelijkertijd geven we een duidelijk signaal af waar het gaat om illegaal gebruik van onze uitzendingen.

Door een legaal, kwalitatief en aantrekkelijk geprijsde service te bieden rekenen we erop dat ook de consument zijn verantwoordelijkheid neemt en het aanbod van FOX Sports verkiest boven het illegale, online circuit. Dat is goed voor de fans, voor de clubs en voor FOX Sports. Oftewel: goed voor het Nederlandse voetbal.” [Radio.NL]