UPC-klanten kunnen vanaf vandaag de Horizon Extra Mediabox bij het kabelbedrijf bestellen. Er kunnen maximaal twee extra mediaboxen aan de Horizon mediabox gekoppeld worden.

De Horizon Extra Mediabox is alleen bruikbaar als klanten de Horizon gebruiken en kost vijf euro per maand. Met de extra Horizon mediabox kan men programmaís die van een Horizon mediabox zijn opgestart op ieder gewenst moment op een andere plek in het huis verder bekijken. UPC vindt het belangrijk dat klanten overal en waar ze willen gebruik van aangeboden diensten gebruik kunnen maken. Zo kan men met de Horizon Extra Mediabox de op de Horizon mediabox opgenomen programmaís bekijken. Ook het video on demand-content is op de nieuwe extra Horizon mediabox beschikbaar.

Ook lineaire tv-zenders op nieuwe Horizon mediabox

Natuurlijk kan men ook naar lineaire tv-zenders via de extra Horizon mediabox kijken. Het gaat hierbij om de zenders die bij het bij UPC afgenomen tv-abonnementen beschikbaar zijn. Dat geldt ook voor premium betaalzenders. Ook de kijktips en eigen media kunnen met als lineaire tv HD-kwaliteit bekeken worden. De nieuwe Horizon Extra Mediabox moet bekabeld worden aangesloten. Vanaf de introductie van de Horizon Mediabox maakte Liberty Global melding van een cliŽnt mediabox die draadloos aan de Horizon mediabox gekoppeld kon worden.