Belgische kijkers met een abonnement op de satelliettelevisie van TV Vlaanderen kunnen de drie zuidelijke Nederlandse regionale tv-zenders ontvangen. Omroep Zeeland is opnieuw te zien.

Omroep Brabant, Omroep Zeeland en de Limburgse regionale zender L1 zijn voor alle TV Vlaanderen abonnees (vanaf Basic Light abonnement) te zien in heel BelgiŽ. Sinds kort zijn deze zenders uit de aan BelgiŽ grenzende Nederlandse regio's te bekijken. Omroep Zeeland, dat recent ging coderen, is ook weer te bekijken.

Regionale omroepen via satelliet
Een groot aantal van de Nederlandse regionale omroepen is via de satelliet te bekijken. Zowel Omroep Brabant, L1 Limburg als recent Omroep Zeeland dreigden de distributie eerder te stoppen, maar hebben met M7 Group S.A. overeenkomsten gesloten voor gecodeerde doorgifte in het zenderaanbod van CanalDigitaal. Ook TV Vlaanderen wordt door M7 Group S.A. geŽxploiteerd. De zenders zijn via Astra 23,5 te zien, behalve 's tussen middernacht en 6 uur 's ochtends. De nieuwste fastscanzaplijst moet wel eerst in de satellietontvanger zitten