Results 1 to 9 of 9

Thread: deltacam op philips pfl tv

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    11-11-2014
    Posts
    22
    Uploads
    0

    deltacam op philips pfl tv

    Heb hier een deltacam met cobra firmware 1.74...
    Deze werkt op mijn samsung en lg televisies en vindt een 274 kanalen.
    Echter op een philips pfl tv vindt hij enkel de analoge...
    Heb al vanalles geprobeerd en het blijkt neit te werken.

    Is er iets dat ik over het hoofd zie of geven de philips tv's zondermeer problemen met deze kaart?

  2. #2

    Re: deltacam op philips pfl tv

    ja je moet de instellingen veranderen .om het jiust te kunnen zeggen geef het nummer van de tv xxpflxxxx of meer

    mvg

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    11-11-2014
    Posts
    22
    Uploads
    0

    Re: deltacam op philips pfl tv

    Quote Originally Posted by eletriek View Post
    ja je moet de instellingen veranderen .om het jiust te kunnen zeggen geef het nummer van de tv xxpflxxxx of meer

    mvg
    Hoi eletriek,

    Ik heb hier een 47pfl5603D/10 waar het kaartje niet op wil werken.
    Er zijn nog andere philips tv's van vrienden waar ze ook niet op werken.
    Dit met een deltacam hw lvl 2 en de laatste nieuwe firmware 1.74.....

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    07-05-2015
    Posts
    10
    Uploads
    0

    Re: deltacam op philips pfl tv

    Ik heb ook dat probleem gekend,Heb je al eens geprobeerd om van land te veranderen,Bij mijn tv lukte het niet als hij op Belgie stond maar het lukte wel als ik hem op Nederland zette en daar kon ik dan de Frequentie 322000 HZ en QAM 256 invullen.

  5. #5

    Re: deltacam op philips pfl tv

    nieuwe frim in de tv laden

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    11-11-2014
    Posts
    22
    Uploads
    0

    Re: deltacam op philips pfl tv

    Quote Originally Posted by eletriek View Post
    nieuwe frim in de tv laden
    Er is geen nieuwere FW voor deze tv helaas......

  7. #7

    Re: deltacam op philips pfl tv

    dewelke is de tv type en merk en huidige frim
    modell nummer
    landinstelling nazien
    een volledige fabrieksinstelling uitvoeren en nieuwe frim inladen
    micropro ledigen Ik denk dat je naar de c kabel in de tv kijkt moet het lukken

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    11-11-2014
    Posts
    22
    Uploads
    0

    Re: deltacam op philips pfl tv

    Quote Originally Posted by eletriek View Post
    dewelke is de tv type en merk en huidige frim
    modell nummer
    landinstelling nazien
    een volledige fabrieksinstelling uitvoeren en nieuwe frim inladen
    micropro ledigen Ik denk dat je naar de c kabel in de tv kijkt moet het lukken
    47pfl5603D/10 is het model.
    Landinstellingen al aangepast, fabrieksinstellingen reeds meerdere malen gedaan, soms herkent hij de CI, dan weer niet....
    Op de Samsung tv beneden doet hij het perfect...

  9. #9

    Re: deltacam op philips pfl tv

    soft 000.064.079.000 50;52
    eerst fabriekinst landinstel andere dan 320.000 netwerk 22 6875 dan tnl zal verschijnen
    mvg

Similar Threads

  1. Deltacam / Emu Firmware Cobra / Loader / and Other Files
    By powercisco in forum » Other Cams
    Replies: 53
    Last Post: Today, 13:54:27
  2. DeltaCam Firmware Python
    By powercisco in forum » Other Cams
    Replies: 35
    Last Post: 27-11-2016, 17:38:36
  3. Deltacam Keys
    By powercisco in forum » Other Cams
    Replies: 36
    Last Post: 02-09-2016, 12:58:28
  4. Duplicate deltacam twin
    By phunixx in forum General Discussions: Cams
    Replies: 1
    Last Post: 22-12-2014, 14:08:44
  5. Deltacam
    By cylindric in forum French / Français
    Replies: 0
    Last Post: 02-05-2014, 15:20:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •