Results 1 to 9 of 9

Thread: DM500s + Evolutin 2.5 broken

  1. #1

    DM500s + Evolutin 2.5 broken

    Здравейте.

    Флашнах дриима с Evolution 2.5 и всичко приключи.
    Дрима зарежда , показва се картината на ево и после "заспива" единственото което работи е dhcp klienta. взима си адрес и може да се пингва нищо повече

    Закачих му нул кабел обаче не ми позволява да влезна в менюто (натискане 2 пъти на ентер, или S ) нищо не помага.
    Dream UP, Flashwizrd, OptiFlasher. нищо . реално след като боотне всякаква комуникация с него приключва. Екрана става черен и до там .

    Някаква идея? сумати неща изчетох и какво ли не пробвах. Имам чувството че не ми приема командите в хипер терминала.
    а иначе като пиша по клавиатурата си излизат знаците по терминала.

  2. #2
    Senior Member njor's Avatar
    Join Date
    23-01-2011
    Posts
    364
    Uploads
    0

    Re: DM500s + Evolutin 2.5 broken

    Пробвай го с 232

  3. #3

    Re: DM500s + Evolutin 2.5 broken

    Оказа се че командите в терминала не ги приема заради скъсана жичка в конектора на rs-232-то.
    Вече мога да му се логна и задам параметри за boot, остава сега утре да задам правилните защото стигам до място в което кернела спира да зарежда и иска да задам init= параметри.
    После сигурно вече чрез някой софтуер ще се качи новия флаш .
    До утре.

  4. #4

    Re: DM500s + Evolutin 2.5 broken

    Всичко подкарах, успях да въстоановя бокса.
    кой image е най добре да се ползва, кой е най стабилен според вас и работи ли cccam нормално?
    Или трябва чрез друго да го вържа към сървъра ?

  5. #5
    Contributing Member mminkov's Avatar
    Join Date
    27-02-2011
    Location
    Shumen, BG
    Posts
    503
    Uploads
    7

    Re: DM500s + Evolutin 2.5 broken

    Стойчак, аз ползвам openPLI

  6. #6
    Senior Member joropet's Avatar
    Join Date
    25-12-2009
    Posts
    369
    Uploads
    2

    Re: DM500s + Evolutin 2.5 broken

    И аз бих препоръчал OpenPli. Има разни арабели, дето правят пълни бекъпи с инсталирани камове в имиджа. Виж във форума. Другия вариант си е gemini 4.7, като за всеки случай го флашни с имидж без тайм бомба.

  7. #7

    Re: DM500s + Evolutin 2.5 broken

    Gemini 4.7-no-bomb c mgcamd 1.38 и за момента всичко работи. субтитри нямам на каналите.
    Сега ще четем и за тях.

  8. #8
    Senior Member joropet's Avatar
    Join Date
    25-12-2009
    Posts
    369
    Uploads
    2

    Re: DM500s + Evolutin 2.5 broken

    С бутон audio не излиза ли опция за промяна? Позабравил съм как ставаше с този приемник...

  9. #9

    Re: DM500s + Evolutin 2.5 broken

    Ами да, и това открих.
    Всичко е ток вече. применика работи на макс.
    от нищо нещо стана :)
    Лека за сега.

Similar Threads

  1. ORF, and broken AustriaSat
    By Sat-Net in forum Daily Satellite TV News
    Replies: 0
    Last Post: 22-12-2010, 23:39:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •