KPN verhoogt op 1 juli de prijs van de abonnementsprijs van de belangrijkste Alles-in-1-abonnementen het van het aanvullende erotiek tv-abonnement. Het HD-abonnement gaat verdwijnen.
De prijs van het Alles-in-1 Standaard-abonnement wordt met een euro naar zestig euro per maand verhoogd. KPN voert ook wijzing in de beltarieven door. Het starttarief en de prijs voor een belminuut worden vanaf 1 juli tien eurocent. Daarmee wordt het starttarief iets goedkoper. Een belminuut wordt bijna een eurocent duurder.

Erotiek bij KPN duurderHet abonnement van het aanvullende erotiek tv-abonnement wordt vanaf 1 juli bij KPN duurder. De abonnee krijgt wel een extra erotiekkanaal geleverd. Het abonnement wordt 1,50 duurder en gaat 12,50 per maand kosten. Hiermee volgt KPN de prijsstelling van een soortgelijk abonnement van Ziggo dat bij het kabelbedrijf ook 12,50 kost. Zoals Totaal TV al eerder meldde, stopt KPN op 1 juli met het aanvullende HD-abonnement. De negen HD-zenders worden verdeeld over het basis- en het Pluspakket. Het HD-abonnement kost nu nog 7,50 per maand.