Abonnees van betaalzender FOX Sports Eredivisie kunnen in de maanden juni en juli in ieder geval bij Ziggo, KPN en Telfort gratis naar het sportaanbod van FOX Sports International kijken.
FOX Sports voerde vorig jaar tijdens de zomerstop van de Eredivisie een soortgelijke actie. Hiermee probeert de betaalzenders de terugloop van het aantal abonnees bij FOX Sports Eredivisie te minimaliseren. Omdat het abonnement van FOX Sports Eredivisie maandelijks opgezegd kan worden, was in het verleden in de zomerstop een abonneedaling zichtbaar. Via FOX Sports International wordt in tijdens de zomermaanden de ontknopingen van de mooiste internationale voetbalcompetities, toptennis, Formule E en nog veel meer andere internationale live evenementen.

Voetbal en tennis in de zomermaanden op FOX SportsOp FOX Sports International wordt tijdens de zomerstop van de Eredivisie nog veel buitenlands voetbal uitgezonden. Zo wordt de finale van de Europa League die ook op RTL 7 live te zien is uitgezonden. Op zaterdag 30 mei heerst er exclusieve bekerkoorts op FOX Sports met de finales van de FA Cup, DFB Pokal en Copa del Rey. En dan is er op 7 juni ook nog de eindstrijd van de Coppa Italia! Verder is er veel tennis op de betaalzender te bekijken. In juni branden we los met: Wimbledon. FOX Sports brengt exclusief op 6 kanalen verslag uit van het toernooi van het jaar! Ook de toppers Topshelf Open (Rosmalen), Gerry Weber Open (Halle) en de Aegon Championships (Londen) zijn live te volgen op je meest favoriete beeldscherm. Omdat na de zomer de Duitse Bundesliga ook op FOX Sports International wordt uitgezonden, worden vijf documentaires over deze voetbalcompetitie uitgezonden.

FOX Sports op zes kanalenDe FOX Sports Eredivisie-abonnee krijgt hierdoor toegang tot alle lineaire tv-kanalen van de betaalzender. Het internationale aanbod komt ook via FOX Sports GO-beschikbaar. De gratis kijkperiode van FOX Sports International voor FOX Sports Eredivisie-abonnees begint op 15 mei en loopt tot en met 31 juli. De aanbieders Ziggo, KPN en Telfort hebben bevestigd met deze actie mee te doen. De verwachting is dat ook andere aanbieders zich hierbij aansluiten.