Results 1 to 2 of 2

Thread: Multiple versions of CCcam on VIX - Which one to choose from? Multiple CLines?

  1. #1
    Banned
    Join Date
    06-01-2014
    Location
    Europe
    Posts
    15
    Uploads
    0

    Question Multiple versions of CCcam on VIX - Which one to choose from? Multiple CLines?

    I have a VU+ box with VIX image. I have 3 CCcam softwares installed (Different versions of CCcam)? I read some where to keep the oldest cccam software and delete the newer ones for increased speed. Is this true?

    Also I have Clines from multiple providers. If the decryption of a channel is not found on a particular CCcam server would it check go to the next entry ie. the next Cline in the CCcam.cfg file?

    Thanks...

  2. #2
    New Member
    Join Date
    28-05-2015
    Location
    upcccam
    Posts
    1
    Uploads
    0

    Re: Multiple versions of CCcam on VIX - Which one to choose from? Multiple CLines?

    yes i think it would go to the next entry...!

Similar Threads

  1. Multiple screens, multiple headaches
    By OnePiece in forum Daily Satellite TV News
    Replies: 0
    Last Post: 10-09-2011, 22:50:14
  2. How to put 2 clines in CCcam?
    By Marrek in forum Dreambox
    Replies: 4
    Last Post: 26-11-2010, 01:17:36
  3. New Looking for good cccam clines
    By korayx in forum CCcam Exchange: Free
    Replies: 6
    Last Post: 22-12-2009, 17:54:41
  4. clines cccam exchange
    By cactuswahran in forum Turkish / Türkçe
    Replies: 1
    Last Post: 08-09-2009, 10:14:43
  5. exchange clines cccam
    By trusto in forum CCcam Exchange: Free
    Replies: 0
    Last Post: 11-02-2008, 23:43:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •