Muziekkanaal Retro Music Television is toegevoegd aan het zenderaanbod van de M7 Group aanbieders CanalDigitaal en TV Vlaanderen. Op de tv-zender zijn hits uit de vorige eeuw te zien en te horen.
M7 Group heeft de distributieovereenkomst met het Tsjechische muziekkanaal Retro Music Television voor verspreiding via aanbieder Skylink in Tsjechië en Slowakije verlengd. Nieuw in de overeenkomst is distributie in de Benelux via de aanbieders CanalDigitaal en TV Vlaanderen. Bij CanalDigitaal maakt Retro Music Television onderdeel van het Basis HD-abonnement uit en is het muziekkanaal op voorkeuzepositie 91 in de HD-zenderlijst te vinden. Bij TV Vlaanderen wordt is de zender met het Basic Light-abonnement op voorkeuzepositie 55 in de zenderlijst te ontvangen.

Retro Music Television en niet 192TV

Retro Music Television toont videoclips van muziek uit de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90 en is een commercial vrije muziekkanaal. Al enige tijd is er onder een deel van de abonnees van CanalDigitaal de vraag naar het Nederlandse muziekkanaal 192TV. Zowel Retro Music Television als 192TV zenden videoclips uit deze tijdsperiode uit de muziekgeschiedenis uit. De doorgifte van Retro Music Television past in de internationale strategie van M7 Group waarbij zenders via meerdere Europese aanbieders van het Luxemburgse bedrijf via de satelliet kunnen worden aangeboden. Meer informatie het Tsjechische muziekkanaal is te vinden via www.retromusic.cz. Hier kan ook de gratis app voor tablet en smartphone downloaden.