Het meest prestigieuze tennistoernooi van de wereld is in BelgiŽ exclusief via Eurosport te zien. De Nederlandse kijker kan alleen via betaalzender FOX Sports live naar Wimbledon kijken.
Eurosport Ė tegenwoordig onderdeel van Discovery Communications Ė verwierf eerder dit jaar de lokale Belgische uitzendrechten van Wimbledon. De sportzender heeft voor BelgiŽ hierdoor de uitzendrechten van alle vier de Grand Slam-tennistoernooien in bezit. Omdat Eurosport Wimbledon op het hoofdkanaal uitzendt, is het tennistoernooi bij vrijwel Belgische tv-aanbieders met een basispakket te bekijken. Via Eurosport Player Ė waarvoor een extra abonnement noodzakelijk is Ė biedt Eurosport Over The Top (OTT) zonder tussenkomst van een tv-aanbieder tot 9 tenniswedstrijden gelijktijdig in beeld. Naar aanleiding van het verwerven van de Belgische uitzendrechten van Wimbledon heeft Eurosport het Nederlandstalige commentaarteam met de Belgische ex-tennisster Sabine Appelmans versterkt.

FOX Sports heeft Nederlandse uitzendrechtenIn Nederland heeft betaalzender FOX Sports de uitzendrechten van Wimbledon in bezit. De betaalzender zet hierbij alle zes bij aanbieders beschikbare lineaire tv-kanalen in. Daarnaast wordt het aanbod door de inzet van de online tv-dienst FOX Sports GO vergroot. Bij de meeste aanbieders maakt FOX Sports GO zonder meerkosten onderdeel van het FOX Sports-abonnement uit. Wimbledon is zowel voor FOX Sports Eredivisie als FOX Sports International abonnees te bekijken. Elke speeldag wordt tegen middernacht op digitaal basiskanaal FOX een samenvatting Wimbledon uitgezonden.