Betaalzender FOX Sports besteedt de gehele maand juli ruim aandacht aan vriendschappelijke wedstrijden die nationale en internationale voetbalclubs spelen. Tevens zendt de sportzender wedstrijden in de voorronde van de Europa League uit.
FOX Sports volgt in de Europa League onder meer de Nederlandse deelnemers AZ, FC Groningen en Go Ahead Eagles. Ook zijn vriendschappelijke wedstrijden van de Nederlandse topclubs Ajax, PSV en Feyenoord live te bekijken. Om het voetbalaanbod voorafgaand aan het begin van het nieuwe voetbalseizoen compleet te maken heeft FOX Sports de uitzendrechten van het internationale vriendschappelijk toernooi Champions Cup gekocht. Hier nemen onder meer Real Madrid, FC Barcelona, Manchester United, Manchester City, Chelsea FC, Paris Saint Germain en AC Milan aan mee. Dit toernooi wordt van 11 juli tot en met 5 augustus op drie continenten en in elf steden gespeeld.

Alle abonnees FOX Sports kijken voetbalIn juli kijken alle FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International naar de vriendschappelijke aftrap van het nieuwe voetbalseizoen. De betaalzender heeft tijdens de zomermaanden alle tv-kanalen voor beide abonneegroepen opengesteld. Ze kunnen onder meer naar de onderstaande wedstrijden van Nederlandse topclubs kijken:
4 juli 16.00 Ajax Dinamo Moskou

11 juli 17.00 PSV Basel (Valais Cup)

15 juli 20.30 PSV Olympique Lyon (Valais Cup)

17 juli 19.00 Ajax Wolfsburg

18 juli 16.00 FC Groningen - Southampton

22 juli 19.30 St Etienne - Ajax

23 juli 20.00 Feyenoord - Southampton