Vodafone heeft de prijs van vaste diensten gewijzigd die onder de naam Vodafone Thuis worden aangeboden. Vooral internetabonnementen wijzigen. De prijs van tv-diensten gaat iets omhoog. Dat meldt Telecompaper.
Wijzigingen zijn er bij alle internetabonnementen die via DSL op het koperdraadnetwerk worden aangeboden. De prijzen van abonnementen met een lage internetsnelheid tot 1,50 per maand omlaag. Bij sneller internet gaan de tarieven juist omhoog. Zo gaat men bij Vodafone voor internet met een snelheid van maximaal 80Mbps 33,50 per maand betalen. Dat is 3,50 duurder dan voorheen. Via glasvezel is de prijs van het 100Mbps internetabonnement juist goedkoper geworden. Voor dit abonnement betaalt de klant nu veertig euro. Wat een daling van 2,50 per maand is.

TV bij Vodafone duurderTV-kijken bij Vodafone is duurder geworden. De prijs van het digitale basispakket TV Start is met een euro tot 13,50 per maand verhoogd. Het telefoonabonnement blijft dezelfde maandprijs behouden. Wel wordt het bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland van acht naar negen eurocent per minuut verhoogd. Vodafone blijft na deze prijsverhoging nog wel een eurocent per belminuut goedkoper dan de twee grootste concurrenten Ziggo en KPN. Door de prijswijzingen van tv- en internetabonnementen zijn ook de prijzen van duo- en triple play Alles-in-1-abonnementen bij Vodafone aangepast.