Actrice Ellen Vogel is vandaag op 93-jarige leeftijd overleden. Vogel speelde in veel toneelstukken, films en tv-series hoofdrollen. Digitaal themakanaal NPO Best eert de actrice en past de programmering aan.
NPO Best brengt op woensdag 5 augustus tussen 20.00 en 21.45 uur een uitgebreid eerbetoon aan Ellen Vogel. Eerst wordt – zoals iedere werkdag op NPO Best – een aflevering van de comedyserie Zonder Ernst uitgezonden. Vervolgens heeft Rik Felderhof een bijzonder gesprek met Ellen in Villa Felderhof om 20.25 uur. Ellen is in deze aflevering uit samen met internationaal hof couturier Edgar Vos (1931-2010) te gast. Ze praten over hun leven, jeugd, beroep, karakter en andere zaken die hen bezig houden.

Herhaling eerbetoon Ellen Vogel

Aansluitend zendt NPO Best om 21.15 uur een aflevering uit van Mensen zoals jij en ik, waarin Ellen schittert naast Kees Brusse in het korte verhaal ‘Brief van een onbekende’ uit. Het complete eerbetoon wordt om middernacht herhaald en is ook morgen, donderdag 6 augustus, vanaf 13.00 uur nog een keer te zien op NPO Best.