Results 1 to 3 of 3

Thread: Funcard not working

  1. #1

    Unhappy Funcard not working

    I've tried using my funcard 5 on my Morgan Receiver using the Viaccess files provided from the forum. Despite them being the latest files my receiver just shows the message "Not Right Access" when I try to view a channel its supposed to work on.
    What am I doing wrong? Or is it a problem with the files?

  2. #2
    VIP Member chouchou's Avatar
    Join Date

    Question Re: Funcard not working


    you have which cam??

  3. #3

    Re: Funcard not working

    Ive got a T-rex/Dragon 4.1

Similar Threads

  1. Funcard 6x1
    By skinner12 in forum Fun Card
    Replies: 0
    Last Post: 09-05-2009, 11:03:03
  2. Question funcard
    By giovagiova in forum Italian / Italiano
    Replies: 11
    Last Post: 30-12-2008, 18:47:07
  3. Tps / Multi working on funcard
    By abe123 in forum Fun Card
    Replies: 6
    Last Post: 19-11-2006, 07:36:21
  4. funcard 6
    By bacis in forum Fun Card
    Replies: 0
    Last Post: 14-04-2006, 09:58:45
  5. Funcard 6
    By satbazza in forum English (UK)
    Replies: 0
    Last Post: 10-12-2005, 01:14:58

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts