pershendetje te gjitheve nuk e di ne mund te me ndihmoni .Une kam nje aparat starsat srx 50cu dhe nuk di si ti hedh versionin te ri per tps
ky version qe ka nuk i punon mire tps ky version i perket dates 26.4.2007