De Vlaamse commerciële tv-zenders VTM en VIER gaat komende maand één van de langste tv-reclame ooit door een Belgisch bedrijf gemaakt uitzenden. Voetballer Vincent Kompany staat hierin centraal.
Vincent Kompany zorgt de komende maanden volgens aanbieder Telenet – gedeeltelijk eigenaar van tv-zender VIER - voor kippenvelmomenten op het scherm. Niet alleen met zijn voetbalkunsten bij Manchester City, maar ook met een indrukwekkende campagne die hij samen met Play Sports van Telenet voert om zijn supporters te bedanken. "De twaalfde man is geen loos begrip", zegt Kompany. "Als je voelt dat er veel mensen achter je staan, ga je beter spelen." Het is volgens de voetballer tijd om de rollen om te draaien en de supporters het eerbetoon te geven die zij verdienen. Play Sports van Telenet begint daarom samen met Kompany een indrukwekkende campagne om alle supporters te bedanken, onder de hashtag #samenstraffer.

Langste tv-reclame op VTM en VIEROp VTM en VIER is er volgende week een volledig reclameblok gewijd aan het eerbetoon. Een unieke gebeurtenis, want het is meteen een van de langste reclamespots die ooit gemaakt is door een Belgisch bedrijf.