Google zet Windows 10-klagers op hun nummer

Chrome kapot in laatste build, maar niet zeuren!

Google heeft uitgehaald naar gebruikers van Chrome die klagen over problemen nadat zij de nieuwste build van Windows 10 hebben gedownload. "Als je niet tegen tijdelijke problemen kan, is de fast ring van het Microsoft Insider-programma wellicht niks voor jou!"Google is een beetje pissig op bepaalde gebruikers van de 64-bits versie van Chrome, die klagen dat de browser niet meer (goed) werkt nadat de laatste build van Windows 10 is geinstalleerd. Die laatste build kwam deze week beschikbaar op de zo geheten fast ring van Microsofts Insiderprogramma.
Blijkbaar regent het klachten bij Google over de problemen. Google zegt eraan te werken en dat het dus geen zin heeft voor gebruikers om nieuwe meldingen hierover te doen, meldt The Inquirer.

Problemen zijn te verwachten

"Dit soort tijdelijke problemen is juist wat je kan verwachten als gebruiker van de Windows 10 fast ring", schrijft Google. "Als je je niet gemakkelijk voelt in de omgang met tijdelijke problemen and work-arounds is de fast ring wellicht niets voor jou."

Het Insiderprogramma van Windows 10 is juist om nieuwe builds te beta-testen voordat het publiekelijk beschikbaar wordt gesteld. Bugs en andere issues kunnen dan alvast door een grotere groep worden herkend en gemeld.