Om de onbeperkt kijken-dienst Videoland Unlimited meer onder de aandacht van de Nederlandse kijker te brengen, gaat RTL Nederland de populaire soap Goede Tijden Slechte Tijden inzetten.
Abonnees van Videoland Unlimited kunnen drie afleveringen via de online videodienst vooruit kijken. Het is nog niet bekend of de komst van de preview van Goede Tijden Slechte Tijden bij Videoland Unlimited voor veranderingen bij NLziet zorgt. NLziet is een gezamenlijke videodienst van NPO, RTL en SBS waar de abonnee naast eerder uitgezonden programma’s tot een jaar terug kan kijken ook afleveringen van series en programma’s vooruit kan kijken. De RTL-soaps Goede Tijden Slechte Tijden en The Bold And The Beautiful zijn onderdeel van het preview-aanbod van NLziet. De lineaire preview wordt in de ochtend op digitaal themakanaal RTL Lounge uitgezonden.

Nederlands entertainment bij VideolandNu het succes van Videoland concurrent Netflix in Nederland onverminderd is, lijkt RTL Nederland zich met Videoland meer op Nederlandse producties te gaan richten. Op deze manier wil een onderscheidend aanbod van films en series aanbieden om meer Nederlanders de overweging te geven om abonnee van de online videodienst te worden. In de afgelopen maanden voegde Videoland complete seizoenen van de Endemol comedyseries Het zonnetje in huis en Kees & co toe. Ook de Nederlandse series als Flikken Maastricht en Feuten zijn met volledige seizoenen bij Videland te zien.

RTL-series vooruit kijkenAl langere tijd zijn een gedeelte of alle afleveringen van nieuwe seizoen van RTL-series als Divorce, Familie Kruys en Moordvrouw bij Videoland vooruit te bekijken. Ook de bij ITV aangekochte serie Broadchurch was voor lineaire uitzending al voor Videoland Unlimited-abonnees beschikbaar. Een abonnement op Videoland Unlimited kost tien euro per maand.