Rick Nieman gaat kort na het stopzetten van zijn carrière als nieuwslezer toch al weer aan de slag. Hij volgt zijn oud-collega Margreet Spijker op bij de talkshow op zondagochtend.

Voormalig RTL Nieuws-presentator Rick Nieman gaat aan de slag bij de publieke omroep. Hij keert daarmee sneller terug op televisie dan hij zelf in eerste instantie had voorgenomen. Nieman neemt de talkshow WNL Op Zondag onder zijn hoede en neemt de presentatie daarvan over van oud-RTL-collega Margreet Spijker, die de show afwisselend met Charles Groenhuijsen presenteerde op de zondagochtend van 09.30 tot 10.30 uur.

WNL wilde Nieman graag
Nieman is persoonlijk door directeur Huisjes van WNL gevraagd en ziet het zondagochtend programma bij WNL wel zitten. Margreet Spijker zelf blijft actief voor diverse andere programma's, ondermeer op de radio en als voice over. In Jinek zei Nieman donderdagavond dat hij wel het idee had voor een eigen show op het nieuwe RTL-Z, maar dat voor de grootse manier waarop hij die wilde neerzetten simpelweg geen budget beschikbaar was.