Na Nederland krijgt BelgiŽ een eigen versie van FOX. Telenet gaat de zender vooralsnog exclusief in het digitale basispakket aanbieden. Er komt ook verdere samenwerking met moederbedrijf FOX International Channels.
Het digitale basiskanaal FOX komt vanaf oktober bij Telenet op voorkeuzekanaal 13. FOX International Channels zegt voor Telenet als Ďlaunchingpartnerí gekozen te hebben vanwege de vele mogelijkheden die Telenet met interactieve tv te bieden heeft. De contentaanbieder kan volgens eigen zeggen hierdoor op een eigentijdse manier FOX-producten aanbieden. Op deze manier kan FOX op Telenet uitgroeien tot sterk entertainmentkanaal.

Geen voetbalambities FOX in BelgiŽIn tegenstelling tot de Nederlandse tv-markt gaat FOX International Channels zich op de Belgische markt alleen op entertainment richten. Het schuift hiermee de aspiraties die men eerder uitsprak om zich ook op voetbal te richten opzij schuift. Voor Telenet betekent de overeenkomst met FOX International Channels een versterking van de Play More-dienst. Onderdeel van de overeenkomst is het aanbieden van volledige series die Telenet-klanten achter elkaar Ė ook wel Bingewatching genoemd Ė kunnen bekijken.