CanalDigitaal biedt sinds vandaag een nieuwe fastscanzenderlijst via de Astra1- en Astra3-satelliet aan. Naast de komst van Fine Living HD is ook het ongecodeerde zenderaanbod aangepast.
De nieuwe fastscanzenderlijst wordt automatisch dus geforceerd ingeladen in HD-satellietontvangers die door eigenaar M7 Group op de markt zijn gebracht en aan een deel van de klanten in bruikleen bij het afgenomen abonnement worden geleverd. Daarnaast kunnen gebruikers van HD-satellietontvangers die de fastscan-applicatie ondersteunen de nieuwe zenderlijst semi-automatisch of handmatig in het apparaat laden.

Kans op komst RTL Z bij CanalDigitaal kleinHet webcareteam van CanalDigitaal heeft bekendgemaakt dat de eerstvolgende fastscanzenderlijst rond 13 september wordt uitgebracht. Dat is na de komst van RTL Z op de Nederlandse tv-markt. Het versterkt de eerdere melding van M7 Group dat de kans zeer klein is dat de nieuwe nieuwszender vanaf het begin op 7 september bij CanalDigitaal en Online.nl de IPTV-aanbieder van M7 Group in Nederland te zien is.