KPN-abonnees met Interactieve TV en een geschikt modem krijgen uiterlijk op 7 september via de dienst Meer TV extra functies op tv-decoder. Deze komen in de vorm van apps beschikbaar.
Met het aanbieden van apps op de tv-decoder is KPN zeker niet de eerste aanbieder in Nederland. Het telecombedrijf volgt onder meer grootste concurrent Ziggo. Deze biedt al langere tijd via de Horizon mediabox extra diensten in de vorm van apps. Meer TV komt voor abonnees die over een geschikt modem beschikken gratis beschikbaar. De nieuwe dienst is opvraagbaar via het menu van de tv-decoder.

KPN gaat oude modems omruilenKPN gaat in de komende tijd oudere modems gefaseerd omruilen. Hierdoor komt op termijn Meer V voor alle klanten met Interactieve TV beschikbaar. De modem omruil gaat automatisch. Klanten hoeven zich niet voor een nieuwe modem aan te melden of deze te bestellen. Naar het nu lijkt werkt Meer TV op de zogenaamde V9 en V10 modems. De oudere V8 modems zouden moeten worden omgeruild.

Beschikbare apps op Meer TVKPN biedt via Meer TV de volgende apps: YouTube, Telegraaf, Panorama.nl, CandyBoost, NOS Journaal, Nu.nl, Autoweek, True or False, Dumpert, Buienradar, ANWB, Guess That City, Dailymotion, AccuWeather, Fileindex.nl, Wikipedia, NOS Sport, CNN, NU Sport, EuroNews en Picasa.