FOX Sports 1 brengt dit seizoen de groepsfase van de UEFA Europa League zonder reclameonderbrekingen. Donderdag (17 september) staat de eerste speeldag op het programma en staat FOX Sports 1 van 18.00 tot 24.00 uur volledig in het teken van Studio Europa League, met live flitsen vanaf alle 24 Europese velden.


UEFA League op FOX Sports zonder reclameonderbrekingen FOX Sports 1 is de gehele avond aanwezig op alle Europese velden. Alle doelpunten en beslissende momenten uit de 24 wedstrijden, waaronder Ajax, AZ en FC Groningen, komen voorbij.

De uitzending op FOX Sports 1 wordt rondom de wedstrijden vanaf het eerste fluitsignaal niet onderbroken door reclame, zodat er in de rust en direct na afloop volop ruimte is voor analyse, sfeer en reacties.

Studio Europa League wordt gepresenteerd door Toine van Peperstraten en Pascal Kamperman met analyses van Kenneth Perez en Arnold Bruggink.

Ajax, AZ en FC Groningen ook volledig live
De fans van Ajax, AZ en FC Groningen die de wedstrijd van hun club in zijn geheel rechtstreeks willen kijken, kunnen afstemmen op FOX Sports 3 en FOX Sports 5. Op deze kanalen zijn wel reclameblokken te zien rondom de wedstrijd. [Radio.NL]