Op 1 oktober krijgen Belgische kijkers die abonnee zijn bij Telenet ook toegang tot de zender Fox. Maar deze zender wordt heel anders van opzet dan de Nederlandse variant van Fox TV.

Zo krijgt de Belgische variant van Fox ook een aantal eigen gezichten. De als model bekende Vťronique De Kock, Noa Neal en Sverre Denis nemen dit voor hun rekening. De Belgische versie van Fox heeft ook de ambitie hoog gelegd en wil bijvoorbeeld binnen 24 uur na de Amerikaanse premiŤre series gaan brengen. Later komen op de zender ook exclusieve films. Bij Telenet zijn de series meteen na de uitzending via Play More terug te zien.

Ook bij andere aanbieders
Fox wil in BelgiŽ ook bij andere aanbieders in het aanbod komen. Daarbij denkt de zender in eerste instantie aan Proximus (Belgacom), maar het doel is volgens de zender uiteindelijk alle digitale kijkers te bereiken. Voorlopig hebben kijkers bij Telenet een exclusiviteit want Fox gaat op 12 oktober in BelgiŽ de nieuwste serie van The Walking Dead brengen. Dat betekent dat nieuwe afleveringen van deze serie niet meer bij 2BE te zien zijn.