Results 1 to 2 of 2

Thread: Herman van der Zandt opvolger Jack van Gelder

 1. #1
  Administrator tokoroko's Avatar
  Join Date
  12-03-2009
  Location
  ucassupport.nl
  Posts
  53,621
  Uploads
  139

  Post Herman van der Zandt opvolger Jack van Gelder

  De NOS heeft in journaal-presentator Herman van der Zandt een opvolger gevonden voor Jack van Gelder. Hij vervangt Van Gelder niet volledig, want Tom Egbers doet dit bij Studio Voetbal.

  Van der Zandt is na zijn overstap niet meer in het Journaal te zien, maar blijft wel een van de vaste stemmen van radioprogramma Met het oog op morgen. Ook blijft hij werken voor de afdeling ’Evenementen’ van de NOS. Van der Zandt is met ingang van dit najaar niet alleen te zien tijdens sportuitzendingen op televisie, maar tevens te beluisteren als presentator bij NOS Langs de Lijn. De 41-jarige Van der Zandt werkt sinds 1999 voor de NOS.

  Sportliefhebber
  Maarten Nooter, hoofdredacteur NOS Sport, over de aanwinst: „Herman is niet alleen een sportkenner, maar bovenal een goede journalist en presentator. Iemand met een eigen stijl en ervaring op radio én televisie. En bovendien zeer allround: goed in de studio én op locatie; goed met de autocue, maar ook zonder. Met Herman erbij zijn we niet alleen weer op sterkte, maar vooral ook op niveau.” Herman van der Zandt vermoedt dat veel kijkers zijn voorliefde voor sport al hebben gesignaleerd. „Daarmee kan ik nu veel meer uit de voeten. Maar ook het vakmanschap van de sportcollega’s lokt me. Ik kijk er enorm naar uit om met hen aan de slag te gaan.”


  Geschreven door: Jan-Hein Visser

 2. #2
  Administrator tokoroko's Avatar
  Join Date
  12-03-2009
  Location
  ucassupport.nl
  Posts
  53,621
  Uploads
  139

  Re: Herman van der Zandt opvolger Jack van Gelder

  Herman van der Zandt stapt over van NOS Nieuws naar NOS Sport. Van der Zandt completeert bij de sporttak van de omroep het presentatorenteam, waar vanwege het vertrek van Jack van Gelder een vacature was ontstaan.


  De 41-jarige Van der Zandt is vanaf dit najaar niet alleen te zien als gezicht van de sportuitzendingen op televisie; hij wordt ook ingezet bij NOS Langs de Lijn.

  Met Het Oog op Morgen
  Van der Zandt gaat bovendien door als een van de vaste stemmen van radioprogramma NOS Met Het Oog op Morgen en hij blijft ook beschikbaar voor NOS Evenementen, zoals voor het jaaroverzicht Uit het Leven.

  Maarten Nooter, hoofdredacteur NOS Sport: “Herman is niet alleen een sportkenner, maar bovenal een goede journalist en presentator. Iemand met een eigen stijl en ervaringen op radio én televisie. En bovendien zeer allround: goed in de studio én op locatie; goed met de autocue, maar ook zonder. Met Herman erbij zijn we niet alleen weer op sterkte, maar vooral ook op niveau.”


  Herman van der Zandt naar NOS Sport

  Herman van der Zandt: "Het is een transfer binnen dezelfde, vertrouwde club. En toch ook een nieuw avontuur. De oplettende kijker heeft mijn voorliefde voor sport vast al eens gesignaleerd. Daarmee kan ik nu veel meer uit de voeten. Maar ook het vakmanschap van de sportcollega's lokt me. Ik kijk er enorm naar uit om met hen aan de slag te gaan."

  Van der Zandt werkt sinds 1999 voor NOS Nieuws. Eerst voor de radio en sinds 2006 is hij te ook op televisie te zien als presentator van het NOS Journaal. [Radio.NL]

Similar Threads

 1. Jack van Gelder begint bij Sport1
  By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 0
  Last Post: 16-09-2015, 12:26:30
 2. Jack van Gelder loopt weg bij eigen afscheidsprogramma
  By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 0
  Last Post: 04-09-2015, 14:23:38
 3. Jack van Gelder gezicht van Ziggo Sport
  By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 0
  Last Post: 27-08-2015, 12:15:50
 4. Jack van Gelder van NOS naar Sport1
  By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 0
  Last Post: 20-07-2015, 15:09:36
 5. Radio 2 zoekt Jack van Gelder-imitator
  By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 0
  Last Post: 10-11-2011, 14:19:13

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •