In samenspraak met de familie van Martine Bijl heeft Omroep MAX besloten om veel bekeken tv-programma Heel Holland Bakt komende zondag gewoon uit te zenden. Presentatrice Martine Bijl herstelt in het ziekenhuis van een hersenbloeding.
Omroep MAX-directeur Jan Slagter maakte bekend dat Heel Holland Bakt zondag gewoon wordt uitgezonden. "Erg blij om te horen dat Martine Bijl aan de beterende hand is. Met instemming van de familie gewoon uitzending”, aldus Slagter op Twitter verwijzend naar verklaring die de familie van Martine Bijl naar buiten heeft gebracht. "Haar echtgenoot Berend Boudewijn heeft – mede namens Martine – met Jan Slagter van Omroep MAX afgesproken de uitzending van Heel Holland Bakt volgens plan uit te zenden”, is in de verklaring te lezen.

Martine Bijl aan beterende handMartine Bijl werd deze week door een hersenbloeding getroffen. Ze is inmiddels overgebracht van de Intensive Care naar een gespecialiseerde afdeling voor patiënten die een hersenbloeding hebben gehad. Daar blijft ze naar verwachting twee weken. Ondanks dat Bijl goed op de medicatie reageert, kan er op dit moment nog geen concrete prognose over het herstel of duur van verdere behandeling gegeven worden.