Over vier weken zetten BNN-ers Geraldine Kemper, Tim Hofman, Jan Versteegh, Gwen van Poorten en Nathan de Vries samen met honderden Spuiten en Slikken-fans én de vrienden van de show Club Panama in Amsterdam op z’n kop. Bij BNN gaat op 22 oktober het dak eraf.


Spuiten en Slikken is tien jaar. De presentatoren zijn door de jaren heen met de kijker mee veranderd en het programma informeert en amuseert jong Nederland nog steeds over seks, drugs en uitgaan. Het programma houdt de gemoederen volgens BNN al tien jaar bezig. Is het nou voorlichting of sensatie?


BNN viert 10 jaar 'Spuiten en Slikken'

Symposium
Zowel voor- als tegenstanders van het programma laten regelmatig van zich horen. Hoogste tijd om ze een podium te geven. Op 22 oktober organiseert BNN daarom naast het feest ook een symposium waar interessante sprekers aan het woord komen.

Voorafgaand aan het feest neemt Spuiten en Slikken die dag de 'Super Grote Jubileum Uitzending' op. Op deze dag zijn ook aanwezig Bobbi Eden, Ronnie Flex, Je Broer, Girls Love DJ’s en DJ-duo Domien Verschuuren & Tjitse Leemhuis. [Radio.NL