a ka kush ndonje skeme rs 232 per alma s-2200 se rs e zakonshme kur i hedh program e ngecin aparatin ne ash dhe me sa kam pare ne rs e montuar ne alma ka kater pin te perdorura jo me tre si nje pjese e mire e aparateve.alma me ka mbetur ne s7r7 po fiksimi dhe inati nuk po me lene .flm