Kam blere para pak koheve ndermjet eBay nje marres dixhital CDVB5350CA me conax te integrurar. Kam ndermend ta nis ne Shqiperi dhe ta perdor me nje abonement original te digitalbit.
Vura re qe TP ishin te kufizuara dhe se sapo provova ti veja TP te Videoplus qe eshte ne FTA, ishte e pamundur. Pastaj kerkova gjithandej dhe me ne fundi arrita ne konkluzionin qe te shtroj pyetje ne kete forum.
me interesonte nje SetEditor, Aktualizim i firmware te Coship
CDVB5350CA dhe se fundi nje mundesi qe te shtoja TP ne marresin dixhital te siper permendur.
Ju Falenderoj dhe ju pershendes te gjitheve