De verrichtingen van de Nederlandse clubs AZ, Ajax en FC Groningen in de tweede speelronde van de Europa League zijn donderdag 1 oktober live op RTL 7 en betaalzender FOX Sports te volgen.
RTL 7 begint om 18.00 uur met voorbeschouwingen een lange Europa League-avond. Om 19.00 uur is het live-verslag van AZ Athletico Bilbao te zien. Aansluitend is twee uur later de aftrap van de wedstrijd van Ajax tegen het Noorse Molde FK speelt. Later op de avond is een ruime samenvatting van Braga FC Groningen te zien. De presentatie van de RTL 7 Europa League-avond is in handen van Wilfred Genee. Wim Kieft en Johan Derksen zijn als analisten in de studio aanwezig.

FOX Sports toont FC Groningen liveBetaalzender FOX Sports zendt de wedstrijd Braga FC Groningen om 21.00 uur live op FOX Sports 3 uit. Op het hoofdkanaal FOX Sports 1 is vanaf 19.00 uur een schakelprogramma te zien met live flitsen en de doelpunten van alle live gespeelde wedstrijden in de Europa League.

Extra uitzending NOS Langs de LijnDe radioluisteraar kan via de nationale nieuwszender NPO Radio 1 de verrichtingen van de Nederlandse clubs in de Europa League volgen. NOS Langs de lijn bericht in een extra lange uitzending tussen 19.00 en 23.00 uur over het verloop van de tweede ronde van de Europa League.