Results 1 to 2 of 2

Thread: Auto update

  1. #1
    New Member
    Join Date
    09-04-2007
    Posts
    1
    Uploads
    0

    Cool Auto update

    Bonjour les amis du forum.
    Quelqu'un pourrait-il dire s'il existe un auto update pour tv Cabo et D+ (Hispasat 30° ouest)?.
    Merci en attendant..........

  2. #2
    Junior Member fouzisat's Avatar
    Join Date
    10-04-2007
    Posts
    23
    Uploads
    6

    Re: Auto update

    Bonjour, pour Digital+ non pour tv Cabo elle marche depuis le 20.5.2007 avec le meme code 4901 :(00) 54 93 BB DF 34 0D 69 81 9D 8B D8 6E 62 B7 7B DA

Similar Threads

  1. New What is 'TPS Auto Update' ?
    By Motionof35 in forum Satellite Equipment
    Replies: 0
    Last Post: 16-03-2008, 02:46:55
  2. Auto Update D+ possible??
    By digibeet66 in forum Nagravision
    Replies: 2
    Last Post: 03-08-2007, 08:05:24
  3. t*p*s.bin auto update possible ?
    By loloxx in forum French / Français
    Replies: 33
    Last Post: 02-01-2007, 11:06:22
  4. TPS auto update for Interstat
    By oradev in forum Golden Interstar
    Replies: 2
    Last Post: 05-01-2006, 04:27:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •