Na 42 dagen heeft Liesanne Jansen uit Oud-Beijerland tijdens de 'SuperRonde' in de ochtendshow van Mattie Valk en Wietze de Jager 'Het Geluid' geraden. Het juiste antwoord was namelijk het 'lostrekken van een plant uit een potje’.


De 29-jarige lerares wint hiermee een bedrag van 51.500 euro. De winnares mag maandagmiddag bij Qmusic de cheque ophalen. Bekijk hieronder het magische moment in de studio en de reactie van de gelukkige winnaar Liesanne.Al weken zijn de luisteraars van Qmusic in de ban Het Geluid. Het begon met een startwaarde van 2.500 euro en bij ieder fout antwoord steeg de waarde met 100 euro. In de afgelopen 7 weken zijn er 490 foute antwoorden voorbij gekomen, zoals 'het plastic lipje uit een melkpak trekken', 'het afscheuren van een stukje plakband van een plakbandhouder' of 'een rietje in een drinkpakje steken'. Hierdoor liep de totale waarde van Het Geluid op tot 51.500 euro netto.

Nadat maandagmorgen het goede antwoord werd gegeven, is Qmusic direct van start gegaan met een nieuw geluid. Luisteraars maken hiermee opnieuw kans om Het Geluid te raden. Dit jaar bestaat het spannendste radiospelletje van Qmusic alweer 10 jaar. [Radio.NL]