Liberty Global Ė eigenaar van onder meer Ziggo en Telenet Ė heeft een belang van veertien procent in het Britse bedrijf Big Balls Media genomen. Het bedrijf is actief op de videodienst YouTube.
Big Balls Media exploiteert onder andere het populaire YouTube-kanaal Copa90. Dit voetbalvideokanaal is door YouTube uitgekozen voor de advertentiecampagne You Stand For Football dat onder meer door Adidas, New Balance en Hyundai wordt gesponsord. De Britse zakenkrant The Financial Times meldt dat Liberty Global ongeveer tien miljoen euro voor het aandelenpakket in Big Balls Media heeft betaald. Onlangs nam Liberty Global ook een belang in sportcommunity Whistle Sports.

Liberty Global bouwt aan nieuw medianetwerkNa de verkoop van Chellomedia aan AMC Network is Liberty Global bezig met het investeren in nieuwe en oude media. Zo heeft het Britse mediabedrijf een aandeel van bijna tien procent in het Britse commerciŽle mediabedrijf ITV. Ook kocht men de Ierse zender TV3. In BelgiŽ heeft Liberty Global via kabelbedrijf Telenet een aandeel van vijftig procent in productiehuis De Vijver Media waartoe de tv-zenders VIER en VIJF behoren.