Vijf jaar na de eerste officiële uitzending van 192TV gaat de muziekzender op 7 november voor het eerst live uitzenden. In dit tv-programma staat de Britse popgroep The Beatles centraal.
192TV is een muziekkanaal dat 24 uur per dag videoclips van hits uit de jaren ’60. ’70, ’80 en ’90 uit. Het live uitzenden is mogelijk door de bouw van een nieuwe tv-studio in Nijkerk. Op 7 november wordt de eerste live uitzending vanuit de nieuwe 192TV-studio gepresenteerd door Rob Stenders. In een 3 uur durend live-programma bespreekt hij samen met bekende Nederlanders de invloed van The Beatles op de popmuziek. Vanzelfsprekend komen ook vele clips voorbij van The Fab Four.

The Beatles expositive in 192TV studio

Samen Museum RockArt organiseert 192TV vanaf 13 november een complete Beatles-expositie in de tv-studio. Die datum is zeker niet toevallig gekozen, want op 6 november brengt Universal Music alle nummer 1 hits van The Beatles uit op cd en Blu-ray. Op de unieke box The Beatles 1 staan maar liefst vijftig clips en out-takes van The Beatles, die nu voor het eerst op DVD en Blu-ray verschijnen. Vervolgens zal 192TV op 14 november een The Beatles Top 30 uitzenden, samengesteld door de kijkers van 192TV.

192TV niet meer weg te denkenIn vijf jaar tijd is 192TV niet meer uit het Nederlandse medialandschap weg te denken. In deze tijd is 192TV - na XITE - uitgegroeid tot het meest bekeken muziek tv-kanaal van Nederland. De muziekzender wordt in Nederland door de meest aanbieders in het zenderaanbod van aanvullende tv-abonnementen aangeboden.