Results 1 to 2 of 2

Thread: can the cas3+ replace a PC CI ?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    06-06-2007
    Posts
    2
    Uploads
    0

    can the cas3+ replace a PC CI ?

    hi
    i wanna watch sat channels on my PC using technotrend S3200
    i am about to buy it but i have 2 choices
    1. just the TT 3200 card
    2. the TT 3200 with the Common interface

    i do already have a diablo and cas3+
    and i wish to decode channels using cas3+ (with diablo)
    and therefore not wasting money for the TT common interface

    my question:
    is it possible to decode channels directly from the cas3+ through the usb PC
    or is it necessary to buy the TT common interface with the S3200

    thanks

  2. #2
    Member
    Join Date
    01-10-2006
    Location
    FRANCE
    Posts
    29
    Uploads
    2

    Re: can the cas3+ replace a PC CI ?

    Hi,

    yes it's possible. it can work with NAG*A2 or SE*A2: you've to use PMCAM and put your smartcard into the CAS3+ directly without using your diablo.

    bye

Similar Threads

  1. Imag Replace For Samsung
    By roi-solitaire in forum Samsung Information and Tutorials
    Replies: 1
    Last Post: 27-02-2011, 13:36:53
  2. Viva to replace TMF in the UK
    By sofien72tu in forum Daily Satellite TV News
    Replies: 0
    Last Post: 16-10-2009, 11:25:37
  3. Info Zon to replace adult channels
    By <<ELVIS>> in forum Daily Satellite TV News
    Replies: 0
    Last Post: 28-05-2009, 16:27:23
  4. absat replace tps
    By dicasha in forum Xcruiser
    Replies: 2
    Last Post: 18-06-2008, 09:30:28
  5. can the cas3+ replace a PC CI ?
    By Diabla in forum CAS Interface
    Replies: 1
    Last Post: 07-06-2007, 19:40:27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •