Results 1 to 5 of 5

Thread: sbcl for tps sbcl for premier

  1. #1

    sbcl for tps sbcl for premier

    sbcl for tps sbcl for premier

  2. #2

    Thumbs up Re: sbcl for tps sbcl for premier

    thx, this work!

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    20-06-2006
    Posts
    19
    Uploads
    0

    Re: sbcl for tps sbcl for premier

    Quote Originally Posted by foxi-maxi View Post
    thx, this work!
    how u do that.
    i have tried this on tps but no success

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    11-04-2005
    Posts
    17
    Uploads
    0

    Re: sbcl for tps sbcl for premier

    mgcamd 1.23 is ok now

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    20-06-2006
    Posts
    19
    Uploads
    0

    Talking Re: sbcl for tps sbcl for premier

    Quote Originally Posted by johnyboy View Post
    mgcamd 1.23 is ok now
    i tried sbcl/vplug but fail. using ccamd
    now i confirm this is true that with
    mgcamd it's running flowlessssly.
    now there is no need of sbcl on dreambox.

Similar Threads

  1. Update Sbcl+wsp
    By kolorado in forum Humax
    Replies: 16
    Last Post: 12-09-2008, 17:51:56
  2. Sbcl / wsp
    By z11 in forum General Discussions: Satellite Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 10-08-2008, 10:22:49
  3. about sbcl on fte
    By RAYMAN1366 in forum FTEmaximal Information and Tutorials
    Replies: 10
    Last Post: 01-07-2008, 22:13:38
  4. sbcl
    By aligatorpetit in forum French / Français
    Replies: 12
    Last Post: 14-01-2008, 22:14:52
  5. SBCL - Anything Better ?
    By Coral1 in forum English (UK)
    Replies: 0
    Last Post: 31-07-2006, 10:34:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •