Quote Originally Posted by benardi View Post
Reseti per dekoderat Android behet duke shtypur nje buton te cilin nuk e di se ku mund te jete,ndoshta ndonje foto e dekoderit do te ishte me mire
Ja kam bere resetin dhe me nje buton qe ndodhet pas apar.qe lexon reset dhe me nxjerr ne displeyn eaparat.update dhe ben normalisht rrot e zakonshem tegoglave deri sa nxjerr android ne kete kohe displey pulson dhe nxjerr test dhe jo none qe dilte kur hapej androidi.Kam provuar gjithashtu te shtyp te gjitha te dhenat ne tabele dhe asgje kur shtyp drm key rrot. dhe me nxjerr error file failed.SW versionit e ka sic tregohet ne fig version anglez android 7.0