Results 1 to 3 of 3

Thread: 550D ULTRA problem with 373

  1. #1

    550D ULTRA problem with 373

    i had upgraded my reciver from 365 to 373 but it can not open the chanels.
    i stayed on the france4 for 5 miniutes but nothing happend.
    please inform us what to do?
    thanks.

  2. #2
    Member
    Join Date
    03-06-2007
    Location
    belgium
    Posts
    92
    Uploads
    12

    Re: 550D ULTRA problem with 373

    Quote Originally Posted by alireza222 View Post
    i had upgraded my reciver from 365 to 373 but it can not open the chanels.
    i stayed on the france4 for 5 miniutes but nothing happend.
    please inform us what to do?
    thanks.
    hi
    you didn't say the model !!!
    yumatu_2CI_2 M0 ?
    Kbox FTA or cas or CI
    ElectronFTA4000 1 M0
    to start update you must unplug and plug to power on the receiver
    you will see a screen saying "ugrade.."
    Wait 1 to 2 minutes
    then select Frnace 5 and WAIT
    regards
    yumatuMX400

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    15-11-2006
    Posts
    13
    Uploads
    0

    Re: 550D ULTRA problem with 373

    Hi!
    Do you have one LNB or two?
    If you have two, choose one of hotbird chanels and then restart receiver.

Similar Threads

  1. starsat sr.x 550d ultra
    By prati in forum Italian / Italiano
    Replies: 0
    Last Post: 03-02-2009, 16:58:16
  2. Question Softcam for SRX-550D Ultra
    By itong in forum Starsat
    Replies: 0
    Last Post: 11-11-2008, 18:18:45
  3. nothing for srx 550D ultra ???
    By nopar in forum Starsat
    Replies: 1
    Last Post: 10-07-2008, 15:33:47
  4. Starsat 550D Ultra
    By sonnym523 in forum General Discussions: Satellite Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 04-06-2008, 15:13:18
  5. aide sur starsat srx 550D ultra
    By nopar in forum French / Français
    Replies: 0
    Last Post: 06-05-2008, 12:05:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •