hej njerz po duhet procedura e sakt qysh shtihen kodet per nagra 2 ne Technosat 9000 ultra/R3r, dmth aj kodi qe osht 4 rreshtor per D+ dhe Premier etj...

psh.

PP ID Key
XXXX XX XXXXXXXXXXXXXXXX

XXXX XX XXXXXXXXXXXXXXXX

XXXX XX XXXXXXXXXXXXXXXX

XXXX XX XXXXXXXXXXXXXXXX