Results 1 to 3 of 3

Thread: premi*ere et condor 5000 FTA

  1. #1

    premi*ere et condor 5000 FTA

    bonjour,
    est-il possible d'avoir premi*ere sur condor 5000 fta 2M car avec le dernier firm du 12 mai ca ne marche pas, la nouvelle cle 01 ne marche pas.

    Merci.

  2. #2
    VIP Member chouchou's Avatar
    Join Date
    02-05-2005
    Posts
    3,762
    Uploads
    25

    Re: premi*ere et condor 5000 FTA

    regarde la section condor firmware

  3. #3

    Re: premi*ere et condor 5000 FTA

    OK merci, mais personne n'a mis de firm pour pr*mi*re.

Similar Threads

  1. condor 5000 fta
    By altarek in forum Condor
    Replies: 0
    Last Post: 09-11-2009, 17:40:19
  2. New Condor 5000 fta 2m
    By bebeausat in forum Condor
    Replies: 1
    Last Post: 14-09-2008, 11:09:06
  3. condor 5000 CI ????
    By gigawet in forum General Discussions: Conditional Access Systems, Encryption and Keys
    Replies: 3
    Last Post: 10-07-2008, 11:53:43
  4. Condor 5000 Xci
    By maz71 in forum French / Français
    Replies: 1
    Last Post: 25-02-2008, 02:48:09
  5. condor 5000 ci
    By florian1 in forum French / Français
    Replies: 14
    Last Post: 19-07-2006, 00:01:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •