Shes Amiko Alien Mini 8900. Spark&Enigma2. 450mhz. Sat. + multistream. I konfiguruar me openpli 5. Dhe softcam perkates. I ri ne kuti me gjithe aksesoret. Cmimi 120 €. Kush e do me gjithe abonim premium per nje vit 260€ totali. Shitja dorazi. Per info. Dhe detaje ne pm.