Quote Originally Posted by Altin1 View Post
Nuk ja vlen kaq shum, kur me nje Android Box 50 mije lekesh i gjen te gjitha kanalet falas.
Linuxi ngelet Linux. Edhe un jam me ty qe me nje aparat android siç eshte Kii pro ke gjithçka we deshiron. Pra aplikacione plot qe jan falas dhe 6 Mbps internet je ok. Gjithashtu shef ndaç tokesor ñdaç satelitor ndaç IPTV pra nuk i mungon gje.
Dekodera Linux vazhdojne te jene me çmim te larte dhe nuk ofrojne asnje aplikacion per kanale shqiptare falas siç kane aparatet android.