Results 1 to 2 of 2

Thread: AU Cabo Emulator

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    26-05-2006
    Posts
    11
    Uploads
    0

    AU Cabo Emulator

    Does anyone know of any Dreambox emulator doing AU of Cabo?

    Regards,
    Jagost02

  2. #2
    New Member
    Join Date
    20-06-2005
    Posts
    9
    Uploads
    0

    Re: AU Cabo Emulator

    no, but if you don't know cabo are changing his cards.
    In sptember i think cabo will go black.

Similar Threads

  1. topfield key emulator
    By st irving in forum Topfield
    Replies: 11
    Last Post: 12-12-2010, 16:38:00
  2. SCE (SmartCard Emulator)
    By dd43 in forum Season Interface
    Replies: 2
    Last Post: 14-11-2007, 19:19:26
  3. New Softcam ,New Emulator
    By mukass in forum Neotion
    Replies: 0
    Last Post: 24-10-2007, 08:15:48
  4. I need emulator autoupdate,please
    By chavestroter in forum English (UK)
    Replies: 0
    Last Post: 04-09-2007, 15:47:55

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •