Results 1 to 9 of 9

Thread: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

  1. #1

    TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

    Καλησπερα παιδες,

    Εχω κολλησει ασχημα και δεν βρισκω ακρη, αν γινετε να μου δωσετε τα φωτα σας για την επιλυση.
    Εχω ενα dm800hd με Ferrari Sim και εκανα μια μερα μια βλακεια και εβαλα image οπου δεν ειναι για αυτην τη sim και κολλησε στο ERR01: NO CA FOUND.
    Καταρχην συνδεσα το dream κατευθειαν με καρτα serial port στο pc και με ethernet απο ρουτερ σε dream και εχω win7 pro.
    Εχω δοκιμασει το dream up σε 2-3 διαφορετικες εκδοσεις και με το DreamUP_patched_by_forhike_and_natas και κολλαει στο waiting for OK from box for upload.... δοκιμαζοντας bootloaders 84f, 76f, 88f
    δοκιμασα με το optiflasher με μια παλια και με μια πιο καινουργια εκδοση αλλα κολλαει στο wrong boot sequence...
    Εβγαλα και ξαναβαλα τη sim παλι τα ιδια.
    Εβαλα WinXp με το VM workstation και μεσα απο εκει εκανα την ιδια διαδικασια αλλα παλι τπτ

    Μου εχει ξεφυγει κατι , δεν εχω κανει κατι, χρειαζεται και κατι αλλο, πως μπορει να λυθει μηπως και γλυτωσουμε αγορα καινουργιου οπου ειναι και οικονομικως δυσκολο.


    Ευχαριστω.

  2. #2

    Re: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

    Quote Originally Posted by johndros View Post
    Καλησπερα παιδες,

    Εχω κολλησει ασχημα και δεν βρισκω ακρη, αν γινετε να μου δωσετε τα φωτα σας για την επιλυση.
    Εχω ενα dm800hd με Ferrari Sim και εκανα μια μερα μια βλακεια και εβαλα image οπου δεν ειναι για αυτην τη sim και κολλησε στο ERR01: NO CA FOUND.
    Καταρχην συνδεσα το dream κατευθειαν με καρτα serial port στο pc και με ethernet απο ρουτερ σε dream και εχω win7 pro.
    Εχω δοκιμασει το dream up σε 2-3 διαφορετικες εκδοσεις και με το DreamUP_patched_by_forhike_and_natas και κολλαει στο waiting for OK from box for upload.... δοκιμαζοντας bootloaders 84f, 76f, 88f
    δοκιμασα με το optiflasher με μια παλια και με μια πιο καινουργια εκδοση αλλα κολλαει στο wrong boot sequence...
    Εβγαλα και ξαναβαλα τη sim παλι τα ιδια.
    Εβαλα WinXp με το VM workstation και μεσα απο εκει εκανα την ιδια διαδικασια αλλα παλι τπτ

    Μου εχει ξεφυγει κατι , δεν εχω κανει κατι, χρειαζεται και κατι αλλο, πως μπορει να λυθει μηπως και γλυτωσουμε αγορα καινουργιου οπου ειναι και οικονομικως δυσκολο.


    Ευχαριστω.
    Καλησπερα και παλι,

    Τωρα μου βγαζει το dream σκετο error! χωρις No ca found και εκανα συνδεση με putty me serial Και ethernet καλωδιο, οταν ξεκιναει αναβοσβηνει το λαμπακι και βγαζει αυτα
    (c) 2007,2008 Dream Multimedia GmbH. All rights reserved.
    Dreambox DM800
    FIRST STAGE 1.00 {BI5I6E5xE3E3E3E3}
    Second stage loader wasn't found. Don't panic - it's not a (real) problem.
    You don't need to repair your Dreambox. It just means that the flashrom with
    the graphical menu was erased. You can restore this with a tool like DreamUp
    with serial access.
    RESCUE{012}
    MICRO2ND OK, build #56 (20080115)
    Μετα παταω το μπροστινο κουμπι και βγαινουν αυτα
    MAC ADDR: 00 09 34 2c 8c b8
    12.903 - network: 12.904 dhcp
    > dhcp...
    12.932 - starting network
    100 MB Full-Duplex (auto-neg)
    14.629 - httpd, telnetd, dreamupd
    14.632 - ok. start receiving packets
    14.635 - starting dhcp (or manual)
    14.638 - network: 14.640 dhcp
    > dhcp...
    14.642 - dhcp started!
    waiting for DHCP...
    17.628 - got IP address from dhcp
    > 192.168.1.10
    no server address given
    using dhcp address
    no tftp bootfile name was specified, neither manually nor via dhcp. aborting tftp.
    tftp failed.
    Σαν να δειχνει οτι παιρνει για λιγο ip αλλα το tftp γινεται failed, ξερετε πως λυνετε αυτο?

    Ευχαρστω

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    14-03-2006
    Posts
    750
    Uploads
    0

    Re: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

    Καλησπέρα παιδιά , μια ερώτηση ...
    Έχω ένα dreambox 800 HD γνήσιο. Τον τελευταίο χρόνο αν απλά τον κλείσω και μετά τον ανοίξω
    έπαιζε μόνο τα κανάλια με σύστημα DVB-S και όχι με DVB-S2.
    Για να παίξουν αυτά με DVB-S2, έκανα 2,3 φορές ανεύρεση υπηρεσιών και κάποια στιγμή έπαιζαν κανονικά μέχρι πάλι να
    τον ξανακλείσω ή να κολλήσει.
    Τον τελευταίο καιρό το σήμα στα κανάλια με το σύστημα DVB-S2 πηγαίνει από το μέγιστο στο μηδέν και ξανά μέγιστο κ.ο.κ
    με αποτέλεσμα να μην μπορείς να παρακολουθήσεις τίποτα.
    Τα κανάλια με DVB-S κανένα πρόβλημα.
    Καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?
    Ευχαριστώ.

  4. #4
    VIP Member andymal's Avatar
    Join Date
    14-12-2005
    Location
    Botswana
    Posts
    1,962
    Uploads
    2

    Re: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

    Quote Originally Posted by nikoskab View Post
    Καλησπέρα παιδιά , μια ερώτηση ...
    Έχω ένα dreambox 800 HD γνήσιο. Τον τελευταίο χρόνο αν απλά τον κλείσω και μετά τον ανοίξω
    έπαιζε μόνο τα κανάλια με σύστημα DVB-S και όχι με DVB-S2.
    Για να παίξουν αυτά με DVB-S2, έκανα 2,3 φορές ανεύρεση υπηρεσιών και κάποια στιγμή έπαιζαν κανονικά μέχρι πάλι να
    τον ξανακλείσω ή να κολλήσει.
    Τον τελευταίο καιρό το σήμα στα κανάλια με το σύστημα DVB-S2 πηγαίνει από το μέγιστο στο μηδέν και ξανά μέγιστο κ.ο.κ
    με αποτέλεσμα να μην μπορείς να παρακολουθήσεις τίποτα.
    Τα κανάλια με DVB-S κανένα πρόβλημα.
    Καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?
    Ευχαριστώ.
    Λογικά είναι το tuner σου.

  5. #5

    Question image για παλιο dm800 hd sim2.01 ssl 82

    Καλησπέρα,

    ψάχνω να βρω ένα image για έναν παλιό κλώνο dm800 hd με sim 2.01 ssl82 . ό,τι link έχω δει είναι του `11 είτε στο megaupload ή sto hotlink και είναι σπασμένα. έχει κανένας τίποτε?

    ευχαριστώ

  6. #6

    Re: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

    Αγαπητε φιλε θελω τα φωτα σου εχω ενα dreambox 820hd με images pli 6 οταν αλλαζω softcam για να λειτουργησει το cam θελει επανεκκινηση Μηπως μπορεις να βοηθησεις Ευχαριστω βασιλης

  7. #7
    VIP Member andymal's Avatar
    Join Date
    14-12-2005
    Location
    Botswana
    Posts
    1,962
    Uploads
    2

    Re: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

    Quote Originally Posted by pappikos View Post
    Αγαπητε φιλε θελω τα φωτα σου εχω ενα dreambox 820hd με images pli 6 οταν αλλαζω softcam για να λειτουργησει το cam θελει επανεκκινηση Μηπως μπορεις να βοηθησεις Ευχαριστω βασιλης
    κάτι δεν έκατσε καλά ξανακάντο εγκατάσταση.

  8. #8

    Re: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

    Quote Originally Posted by andymal View Post
    κάτι δεν έκατσε καλά ξανακάντο εγκατάσταση.
    Εχω περασει οτι images υπαρχει και προκοπη δεν ειδα Μονο οταν τα περναω στο τελος βγαζει ενα ρεπορτ με την λεξη done δεν λεει πουθενα οτι εγινε σωστα η εγκατασταση η την λεξη reboot Μηπως σου λεει κατι Φιλικα Βασιλης

  9. #9
    VIP Member harrys13's Avatar
    Join Date
    12-07-2009
    Posts
    1,046
    Uploads
    3

    Re: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

    Quote Originally Posted by nikoskab View Post
    Καλησπέρα παιδιά , μια ερώτηση ...
    Έχω ένα dreambox 800 HD γνήσιο. Τον τελευταίο χρόνο αν απλά τον κλείσω και μετά τον ανοίξω
    έπαιζε μόνο τα κανάλια με σύστημα DVB-S και όχι με DVB-S2.
    Για να παίξουν αυτά με DVB-S2, έκανα 2,3 φορές ανεύρεση υπηρεσιών και κάποια στιγμή έπαιζαν κανονικά μέχρι πάλι να
    τον ξανακλείσω ή να κολλήσει.
    Τον τελευταίο καιρό το σήμα στα κανάλια με το σύστημα DVB-S2 πηγαίνει από το μέγιστο στο μηδέν και ξανά μέγιστο κ.ο.κ
    με αποτέλεσμα να μην μπορείς να παρακολουθήσεις τίποτα.
    Τα κανάλια με DVB-S κανένα πρόβλημα.
    Καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?
    Ευχαριστώ.
    Νικολα δοκιμασε και μια αλλαγη LNB πριν πας σε αλλαγη tuner.

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 26-12-2012, 21:23:10
  2. Tutorial generale Dreambox Tutorials and Dreambox Guides
    By Tunimax in forum Dreambox Information and Tutorials
    Replies: 10
    Last Post: 01-08-2010, 03:24:17
  3. wholesale dreambox 500s,dreambox 500c,dreambox 800hd
    By Chinadreambox in forum Dealer Directory
    Replies: 5
    Last Post: 03-04-2010, 00:47:18
  4. Replies: 0
    Last Post: 08-02-2010, 07:57:06
  5. Dreambox 7000S images into Dreambox 7020
    By enriquerif in forum Dreambox
    Replies: 2
    Last Post: 12-03-2006, 11:32:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •