Page 59 of 59 FirstFirst ... 9344954575859
Results 581 to 590 of 590

Thread: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

 1. #581
  Senior Member M-P's Avatar
  Join Date
  25-12-2010
  Location
  München
  Posts
  612
  Uploads
  5

  Re: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

  Quote Originally Posted by gjilanasi007 View Post
  a mundet opertori i internetit te mi bllokoje veqe kanalet iptv sportive se tjerat kanale me punojne,i provova dy lista te ndryshme pore rezultatii i njejte,kurse te dy listat te operatori tjeter punojne pa problem,pra problemi eshte veqe te kanalet sportive
  Kanalet sportive jane me te kerkuara dhe kane ngarkese. Ti provoji kur ska ndeshje live.

 2. #582
  New Member
  Join Date
  17-10-2015
  Posts
  8
  Uploads
  0

  Re: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

  Pershendetje te gjitheve,
  Kerkoj IPTV stabil, natyrisht me pagese. Ju lutem me lajmeroni nese e dini ndonji provider te mire.
  Flm.

 3. #583
  Senior Member gjilanasi007's Avatar
  Join Date
  05-10-2009
  Location
  dfc DRITA
  Posts
  277
  Uploads
  22

  Re: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

  Quote Originally Posted by M-P View Post
  Kanalet sportive jane me te kerkuara dhe kane ngarkese. Ti provoji kur ska ndeshje live.
  lexoje pytjen mire se qka kom skkru

 4. #584
  Contributing Member
  Join Date
  10-03-2007
  Posts
  875
  Uploads
  1

  Re: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

  Quote Originally Posted by gjilanasi007 View Post
  lexoje pytjen mire se qka kom skkru
  Linjat nuk bllokohet nga operatorët, po nga ngarkesa që ka ajo linjë, ideja është që ajo linjë nuk ja vlen...

 5. #585

  Re: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

  Quote Originally Posted by gjilanasi007 View Post
  a mundet opertori i internetit te mi bllokoje veqe kanalet iptv sportive se tjerat kanale me punojne,i provova dy lista te ndryshme pore rezultatii i njejte,kurse te dy listat te operatori tjeter punojne pa problem,pra problemi eshte veqe te kanalet sportive
  Po te gjithe per sportin e marrin, prandaj bllokohen.

 6. #586
  Senior Member M-P's Avatar
  Join Date
  25-12-2010
  Location
  München
  Posts
  612
  Uploads
  5

  Re: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

  Quote Originally Posted by gjilanasi007 View Post
  lexoje pytjen mire se qka kom skkru
  E kam lexu patjeter se ndryshe nuk kisha postu asgje. Kjo qe te them une eshte. Sporti eshte Live dhe ka probleme ne shumicen e serverave iptv

 7. #587

  Re: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

  Quote Originally Posted by gjilanasi007 View Post
  lexoje pytjen mire se qka kom skkru
  operatori qe te ka dhen internetin nuk mund te bllokoi disa kanale ne rastin tend sportive po mund te bej ne linjen e iptv pra do te kesh ndrprierie ne te gjitha kanalet

 8. #588
  Senior Member
  Join Date
  25-12-2013
  Posts
  195
  Uploads
  0

  Re: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

  Pereshendetje, apo po punojn kanalet e Max Tv.

 9. #589
  →«•»Sat-Master«•»← *M@STER-S@T-TV*'s Avatar
  Join Date
  18-11-2010
  Location
  Vendi i Shqiponjave
  Posts
  1,528
  Uploads
  188

  Re: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

  Quote Originally Posted by gjilanasi007 View Post
  a mundet opertori i internetit te mi bllokoje veqe kanalet iptv sportive se tjerat kanale me punojne,i provova dy lista te ndryshme pore rezultatii i njejte,kurse te dy listat te operatori tjeter punojne pa problem,pra problemi eshte veqe te kanalet sportive
  mundet ajo porte qe ke kanalet sportive ta ket bllokuar operatori ose ka ngarkes serveri ne ate porte.

 10. #590
  Senior Member rigert's Avatar
  Join Date
  24-03-2012
  Location
  alive
  Posts
  211
  Uploads
  5

  Re: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

  Quote Originally Posted by hans38 View Post
  Pereshendetje, apo po punojn kanalet e Max Tv.
  Po punojne disa prej tyre me cccam,por me shume ngecje

Page 59 of 59 FirstFirst ... 9344954575859

Similar Threads

 1. New Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing
  By fillestari in forum Albanian / Shqip
  Replies: 1016
  Last Post: 07-01-2018, 00:06:56
 2. Info Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing
  By durresi in forum Albanian / Shqip
  Replies: 1001
  Last Post: 05-03-2016, 21:43:18
 3. Info Diskutime te Pergjithshme mbi IPTV, CardSharing...
  By Mr-Bledi in forum Albanian / Shqip
  Replies: 998
  Last Post: 04-10-2015, 20:30:57
 4. Old Diskutime te Pergjithshme mbi CardSharing
  By Mr-Bledi in forum Albanian / Shqip
  Replies: 1001
  Last Post: 06-01-2015, 20:31:44
 5. Old Diskutime te pergjithshme mbi CardSharing
  By benardi in forum Albanian / Shqip
  Replies: 1000
  Last Post: 04-08-2014, 13:58:54

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •